diumenge, 2 d’octubre del 2011

Un altre raid a la butxaca!


El passat dia 24 de setembre varem participar al raid de Sort. Com que la última vegada vaig haver d'abandonar per unes angines que ja portaven dies donant-me pel sac, tenia una espineta clavada...
La Jordina no em va poder acompanyar aquest cop, així que el Florin va venir en el seu lloc. Se que ell també tenia un compte pendent degut a que al darrer raid, el de Vandellòs, també va haver d'abandonar per problemes al seu equip, així que tots dos ens varem ajuntar per saldar comptes.
El Toni i l'Isma també varen participar, una categoria per sobre de la nostra. El dia era plujós i va tocar pujar a la bici sense pensar-s'ho massa. Al cap de pocs minuts ja anavem ben empapats! i al cap de una hora ja poc importava la pluja, la concentració estava a la cursa.
Després d'uns 8 km en bici varem fer un tram de trekking fins a la sortida del rafting. Allà ens varen fer esperar més d'una hora per pujar a la barca, en un tram amb el crono parat. El fred anava calant i després d'un tram molt divertit, no tant pel recorregut, força tranquil, sinó pels components de la barca, varem desembarcar per tornar fins al punt de sortida, passant per les fites corresponents.
A l'arribada al lloc de sortida el Flo va fer el tram d'escalada i tirolina, mentre jo l'esperava per marcar finalment l'arribada a meta.
En total, 1:34h. Força bon temps, però degut a que ens varem saltar dues fites, varem passar directament a la penúltima posició.
La sensació va ser molt bona, per tots dos, i amb ganes de repetir.
Ara ja preparant el Triraid que es celebrarà el 9 d'octubre!!!!
Aqui us penjo algunes fotos del raid de Sort!